BLOG TEST

BLOG

publicatiedatum 9 mei 2017
Geniet van wisselbeplanting in elk seizoen
Het aanbod zomerbloeiers in april en steeds vaker zelfs al in maart, voelt als kerstballen in november en paaseieren met Carnaval. Ik kan het niet plaatsen, het waarom achter dit veel te vroege aanbod. Natuurlijk begrijp ik de hang naar meer kleur en fleur en lange zwoele zomeravonden! Maar daar zit het hem nu juist. Er zijn nog lang geen lange zwoele zomeravonden in maart. 

Kleur is er al wel, volop zelfs! Zo is er een prachtig aanbod van veelzijdige voorjaarsbloeiers en deze laten zich prima combineren met bolgewassen, vaste planten en/of wintergroene heesterbeplanting. De keuze is groter dan alleen een primula of viool, er zijn prachtige een- en tweejarigen welke een extra kleurboost in het vroege voorjaar geven. Bovendien kunnen zij tegen de dan nog vaak zeer koude nachten en geven ze ongestoord kleur tot in juni.
Bijgaande foto's laten wat voorbeelden van kleurrijke voorjaarsaanplanten zien, waarbij plantgroepen en seizoenen (najaar-/winter en voorjaar) zich prima laten mengen.

Alles op zijn tijd. 
Geniet van de seizoenen want dat is nou juist het mooie van dit land, het hebben van seizoenen met eigen temperaturen, kenmerken en eigen passende (seizoens-)planten!

Joyce

Trotse Ambassadeur!

publicatiedatum 3 mei 2017
Benoeming tot Efteling ambassadeur
Trots zijn wij te melden dat Joyce Oomen op vrijdag 21 april jl. uit handen van Mario Dieltjes, Efteling ambassadeur, de Efteling ambassadeursspeld uitgereikt heeft gekregen.

Blooming Business draagt op een bijzonder betrokken manier bij aan het uitdragen van de Efteling visie, waarbij resultaat altijd boven commercieel belang staat.
 
Joyce is een terechte ambassadeur die dit volkomen verdiend heeft, aldus Mario.

 

Joyce Oomen
Bloomingbusiness BV
Overaseweg 43
4836 BA BREDA

+31(0)6 - 517 120 48
+31(0)76-762 00 20
info@bloomingb.nl
kvk 51829223

Route

 inrit via Heiakkerpad
Google Maps